INFORMAȚII NUTRIȚIONALE | ||
Valori nutriţionale pentru o porţie de 17.8g: | ||
Valoare energetică: 297 kJ / 70kcal | ||
Grăsimi: 1.2g | ||
din care acizi grași saturați: 1.2g | ||
Carbohidrați: 13g | ||
din care zaharuri: 9g | ||
Fibre: 0.05g | ||
Proteine: 1.3g | ||
Sare: 0.11g | ||
Valori nutriţionale pentru 100g: | ||
Grăsimi: 6.9g | ||
din care acizi grași saturați: 6.8g | ||
Carbohidrați: 74g | ||
din care zaharuri: 50g | ||
Fibre: 0.32g | ||
Proteine: 7.5g | ||
Sare: 0.68g | ||
%CR pentru 17.8g: | ||
Valoare energetică: 2% | ||
Grăsimi: 2% | ||
din care acizi grași saturați: 6% | ||
Carbohidrați: 3% | ||
din care zaharuri: 6% | ||
Fibre: - | ||
Proteine: 3% | ||
Sare: 2% | ||
*Consumul de referinţă pentru un adult obişnuit este de 2000 kcal pe zi. Cerinţele nutriţionale individuale pot varia în funcţie de sex, vârstă, nivelul de activitate fizică şi alţi factori. | ||
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, lapte praf degresat, maltodextrină, trigliceride cu lanț mediu (din ulei de sâmburi de palmier), cafea solubilă (6,5%), amidon modificat, agent antiaglomerant (E551), aromă (conține lapte), stabillizator (E340), proteină din lapte, agent de îngroșare (E415), emulsificator (E481). |
Suntem mândri să facem parte din inițiativa JDE Peet's Common Grounds. Aprovizionarea responsabilă a cafelei este una dintre modalităţile prin care ajutăm fermierii şi comunităţile din regiunile cultivatoare de cafea.